Waar moeten horecaomgevingen vandaag naar streven? Genoegen - volgens experts. In de post-pandemische wereld van vandaag hebben mensen steeds meer zin in speelsheid, optimisme en luchtige verlichting. 1 Openbare ruimten die op willen vallen moeten een wauw-factor hebben.2 De vrolijke pastelkleuren in het vrolijke kleurverhaal van Sikkens zijn hier speciaal voor ontworpen.
Een horecaruimte moet warm en uitnodigend zijn, en indruk maken. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen tegenwoordig op zoek zijn naar een sterk en comfortabel 'thuis-van-huis'-gevoel. De wereldwijde aardetinten in het warme kleurverhaal van Sikkens zorgen voor een gezellige sfeer op plaatsen waar mensen willen samenkomen en ontspannen. Uiteraard gaat Sweet Embrace™ prachtig samen met al deze tinten
1Constantina Tsoutsikou, Founder, Studio LOST, from Roundtable discussion, hoteldesigns.net, April 2022.
2Brenda Milis, The Future-100-2022 Wunderman Thompson, January 2022